Två matcher annonserade för UFC Fight Night 80 i Las Vegas

En welterviktsmatch och ett mellanviktsmöte bokades nyligen för UFC Fight Night 80 som därmed har tre matcher klara för sig.

I veckan stod det klart att ett lättviktsmöte mellan Jim Miller (25-6) och Michael Chiesa (12-2) är i görningen för UFC Fight Night 80 och under helgen bokades ytterligare två matcher.

Kevin Casey (9-3) återvände nyligen till oktagonen efter en dopingavstängning  och gjorde så på allra bästa sätt med en vinst över Ildemar Alcantara (21-8) i somras. Hans nästa motståndare blir brasilianaren Antonio Carlos Junior (5-1) som även han stod för en imponerande vinst i somras.

Omari Akhmedov (15-2) och Lyman Good (19-3) möts även de på galan då ryssen hoppas fortsätta sin tvåmatchers långa vinststräcka medan nyligen gick segrande ur sin UFC-debut.

UFC Fight Night 80 äger rum i Las Vegas den tionde december och de tre matcherna är hittills de enda som annonserats.

Matchkort

  • Lättvikt: Jim Miller vs. Michael Chiesa
  • Weltervikt: Omari Akhmedov vs. Lyman Good
  • Mellanvikt: Kevin Casey vs. Antonio Carlos Junior

Foto: Bobby Cavian

Kategorier
Kevin CaseyLyman GoodNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Wally Johnson
    12 September 2015 at 08:53

    Fucking mysterium för mig hur Casey fortfarande är i UFC.

  • Svara