UFC 173: Underkortet – Matchmäklarna

Precis som vanligt levereras spekulationer kring kommande matcher för deltagarna på undrkortet av UFC 173. Hoppas få höra vad ni håller med om eller vilka förslag ni har. Nu kör vi!

Jingliang Li

Det kryllar inte av kineser i UFC så Jingliang Li har skapat sig en bra position i organisationen. UFC planerar att återvända till Macau redan i augusti och klarade han sig utan större skador kan det bli match under sensommaren igen. Där skulle han kunna ställas mot Viscardi Andrade om han blivit frisk tills dess.

David Michaud

Det var en jämn match men det slutade trots allt med en förlust i UFC-debuten. Men med tanke att han gjorde hyfsat ifrån sig lär han få minst en chans till. Nästa motståndare skulle kunna vara britten Danny Mitchell som även han förlorade i sin UFC-debut.

Sam Sicilia

Med tanke på hur det såg ut på meritlistan innan matchen så kan man med stor säkerhet säga att segern säkrade platsen i UFC. Det var inte vackert men väldigt effektivt. Om det kommer funka mot Robert Whitford återstår att se.

Aaron Phillips

Under sändningen var det mycket snack om likheten med Lyoto Machida både till utseendet och till sättet att röra sig på. Phillips har en lång väg att vandra innan han ska jämföra med någon ur den högsta eliten inom sporten. Förhoppningsvis lär han sig en del efter att ha legat på rygg stora delar av matchen. Nästa match kan bli mot britten Mike Wilkinson.

Vinc Pichel

Vilken slitvarg. Men han får hålla fingrarna i styr och hålla sparkarna borta från motståndarens skrev för att han inte ska få en stämpel som en ful fighter som vill vinna till varje pris. Nästa match skulle kunna bli mot vinnaren av Francisco Trevino vs Joe Ellenberger som äger rum i slutet på juni.

Anthony Njokuani

Han blev petad i ögat, sparkad i skrevet och sen neddragen och slutkörd. Det var inte Njokuanis kväll på något sätt. Han har varvat vinst med förlust sedan dagarna i WEC och det är dags för Njokuani att ändra på det annars riskerar UFC att trötta. Kan vara vinna eller försvinna mot Sam Stout.

Mitch Clarke

Det såg illa ut ett tag men han visade att han klarar av att överraska mot en stark brottare. Med två segrar i ryggen skulle han kunna försöka sig på en repris av framgången men mot Michael Chiesa.

Al Iaquinta

Allt gick bra tills det inte alls gick bra längre och han somnade. Skulle passa honom att möta en annan det inte gick bra för i Katsunori Kikuno.

Chris Holdsworth

En lång och obesegrad TUF-vinnare skulle sitta fint mot vinnaren av Bryan Caraway vs Erik Perez. Vinnaren tar ett stort kliv mot topp tio.

Chico Camus

Det var inte så kul att se honom mot en stark brottare som exponerade hans svaghet. Det i kombination med den stora skillnaden i räckvidd och längd gjorde matchen till allt för svår för Camus. Nästa utmaning skulle kunna komma mot Leandro Issa. De två är ungefär lika långa.

Tony Ferguson

Det är dags för Ferguson att ta ett stort kliv upp, det har han förtjänat. En match mot Joe Lauzon på ett huvudkort skulle sitta fint för dem båda och för oss fans.

Katsunori Kikuno

Låt oss se om japanens unika stil håller mot Al Iaquinta. För mot Ferguson fungerade det nästan inte alls.

Michael Chiesa

Chiesa har en lång väg att vandra vad gäller hans stående kunskaper. men brottningen är gedigen. Kan han lyckas med det Al Iaquinta inte klarade mot Mitch Clarke?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC
3 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  27 May 2014 at 05:31

  Har svårt att se Holdsworth möta doucebagen Caraway då e träningspartner väl?

  • supatrupa
   27 May 2014 at 01:50

   Tränar Caraway hos team alpha male?

   • Kenny Starfighter
    27 May 2014 at 08:33

    nej tränar Holdsworth där? har för mig att han körde ihop med Miesha och Caraway

  Svara

  bet365
  Speltips: UFC on ESPN: dos Anjos vs. Fiziev  Rafael dos Anjos vs. Rafael Fiziev


  9 Juli | 00:00 | UFC
  1.49 - 2.55
  Till Betsafe!
  Insättningsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC Vegas 5812
  Rafael dos Anjos vs Rafael Fiziev2.701.50
  Caio Borralho vs. Armen Petrosyan1.622.30
  Said Nurmagomedov vs Douglas Silva de Andrade1.403.00
  Jared Vanderaa vs Chase Sherman1.572.50
  Jamie Pickett vs Denis Tiuliulin1.572.50
  Michael Johnson vs Jamie Mullarkey2.701.50
  UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...