Jose Aldo Junior. Foto: Patrick Jenkinson/MMAnytt

UFC 179 officiellt bokat för Rio de Janeiro

Under dagen stod det som väntat klart att UFC 179, årets största återstående gala i Brasilien, äger rum i landets näst största stad, framför den hemmakära publiken i Maracanazinho gymnasium.

Galan, som äger rum den 25:e oktober, bjuder på brasilianare i såväl huvud- som medhuvudmatchen, då det är de enda två mötena hittills bokade för UFC 179.

I huvudmatchen försvarar Jose Aldo (24-1) sin fjäderviktstitel mot Chad Mendes (16-1) för andra gången; första mötet, även det i Rio, varade inte längre än fem minuter, då “Scarface” avslutade det hela efter ett välplacerat knä i den första rondens sista sekunder. Galans näst sista match blir en lätt tungviktskamp mellan Glover Teixeira (22-3) och Phil Davis (12-2) som båda två, efter respektive förluster, hoppas på att återigen ta sig tillbaka till viktklassens titelbild.

Maracanazinho gymnasium har plats för 12,500 åskådare och UFC 179 blir organisationens första att hållas i arenan.

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • SAMUELTHEOG
    8 August 2014 at 06:49

    äy fy fan, KAN INTE VÄNTA!

  • Svara