UFC 209: Mark Hunt bröt skenbenet i matchen mot Alistair Overeem

Mark Hunt åkte på ännu ett nederlag när han steg in i buren för att möta Alistair Overeem. Den 42-åriga fightern kunde efter förlusten även avslöja att han brutit skenbenet i matchen.

Mark Hunt återvände till buren för första gången sedan han mötte Brock Lesnar under UFC 200, en uppmärksammad match som slutade i stor skandal efter att det visat sig att Lesnar testat positivt.

“The Super Samoan” Hunt har haft händerna fulla sedan dess och har bland annat en stämning på gång mot UFC. Det var därför många blev förvånade när han blev aktuell inför UFC 209 mot Alistair Overeem, en match som enligt Hunt själv han närmast tvingades att acceptera.

Hunts och Overeems möte slutade dock med ännu en förlust för Hunt som redan förlorat mot Overeem under DREAM i Japan i 2008. Ett välplacerat knä avslutade Hunt som föll till mattan innan domaren stoppade matchen.

Hunt förde efter matchen till sjukhuset där det konstaterades att han brutit sitt skenben. Det är dock oklart exakt när då Hunt i början av matchen öppnade upp ett stort sår på sitt ben men därefter fortsatte att attackera och landa på “The Reem”.

Uppdatering

Enligt MMA-journalisten Ariel Helwani så har Hunt fått ytterligare ett besked från doktorn som nu säger att han INTE har brutit skenbenet. Hunt sägs redan vara ute ur sjukhuset:

 

Trodde du att Overeem skulle vinna?

 

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Alistair OvereemMark HuntNyheterSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara