Brutala huvudsparken avgör – efter galna kriget

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Kör över motståndaren totalt - men tuffingen ger aldrig upp! ✅ Då slänger han den perfekta huvudsparken - som avgör matchen direkt! ✅ Se den brutala knocken här!

Underkortet på UFC 228: Woodley vs. Till är i full gång i Dallas, Texas och alldeles nyss fick vi se ett galet underhållande krig – som slutade i en brutal knockout.

Det var i en welterviktsdrabbning mellan Geoff Neal och Frank Camacho som Camacho vägrade ge sig – trots att han blev helt utklassad, skakad och sänkt av Neal. Camacho visade att han har en riktigt stabil haka och varje gång tuffingen blev träffad så svingade han allt vad han hade.

Men i den andra ronden slängde Neal plötsligt en klockren och perfekt tajmad huvudspark – som omedelbart knockade Camacho. Kolla in avslutet nedan!

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Geoff Neal besegrade Frank Camacho via KO (huvudspark) i rond 2 (1:23)


RELATERAT: UFC 228: Woodley vs. Till – Resultat & Statistik


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 228

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...