Tyron Woodley försvarar bältet – avslutar Darren Till på UFC 228!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ JUST NU: Mästaren försvarar bältet på UFC 228! ✅ Tyron Woodley sänker Darren Till och stryper ut honom!

Alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på UFC 228: Woodley vs. Till i Dallas, Texas, där welterviktsmästaren Tyron Woodley försvarade bältet mot den obesegrade stjärnan Darren Till.

Woodley var direkt initiativtagaren redan från start, medan Till sakta men säkert försökte läsa av honom. Det syntes tidigt att “T-Wood” ville ha ner matchen till mattan – men han lyckades inte ta ner Till.

Istället för en nedtagning prickade Woodley istället en klockren höger i perfekt tajming i den andra ronden – som sänkte Till och skakade om honom rejält. Till lyckades mirakulöst nog överleva de efterföljande slagen och armbågarna på marken – men han kunde inte ta sig upp och så småningom gick Woodley istället på en d’arce choke som tvingade utmanaren att klappa.

Woodley säkrade därmed sitt fjärde titelförsvar, medan Till åkte på sin första förlust som proffs.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Tyron Woodley besegrade #2 Darren Till via submission (d’arce choke) i rond 2 (4:19)


RELATERAT: UFC 228: Woodley vs. Till – Resultat & Statistik


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 228

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...