UFC 228: Jim Miller briljerar – sĂ€nker Alex White och stryper ut honom

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Underdogen helt överlĂ€gsen - se avslutet hĂ€r!

Förmatcherna Àr i full gÄng pÄ UFC 228; Woodley vs. Till i Dallas, Texas och nyligen fick vi se en lÀttviktsdrabbning mellan Jim Miller och Alex White.

Miller, en sann veteran, kom in med hela fyra raka förluster och mÄnga trodde att han inte hade mycket kvar att ge. Men det vi fick se var istÀllet en helt briljant och överlÀgsen insats frÄn honom.

Miller visade direkt att han var den bÀttre strikern och skakade White med flera slag. SÄ smÄningom sÀnktes White av ett hÄrt slag, varefter Miller följde med ner till marken, tog rygg och sÀkrade en rear-naked choke knappt en och en halv minut in i den första ronden.

Kolla in videon nedan!

UFC 228: Jim Miller vs Alex White

Jim Miller!! A first round finish from the record breaking veteran at #UFC228!

Publicerat av UFC Lördag 8 september 2018

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Jim Miller besegrade Alex White via submission (rear-naked choke) i rond 1 (1:29)


RELATERAT: UFC 228: Woodley vs. Till – Resultat & Statistik


 

đŸ’Ș Sugen pĂ„ att betta pĂ„ helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗ odds pĂ„ samtliga matcher. 🔞 18+ gĂ€ller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 228

Ashah Tafari Àr en tidigare landslagsman och nordisk mÀstare i karate som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mars 2015. PÄ ett eller annat sÀtt har han sysslat med kampsport nÀstan hela sitt liv och idag Àr han en riktig MMA-nörd pÄ heltid likvÀl som en flitig domare i karate.

Svara