Tony Ferguson besegrar Anthony Pettis efter GALET krig på UFC 229

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Anthony Pettis bryter handen - Tony Ferguson vinner elfte (!) raka matchen! ✅ Segrar via TKO efter otroligt underhållande krig!

Alldeles nyss avgjordes den delade huvudmatchen på UFC 229: Khabib vs. McGregor, som pågår live just nu i T-Mobile Arena i Las Vegas i skrivande stund. Där fick vi se ett högintressant toppmöte i lättvikt mellan den tidigare interimmästaren Tony Ferguson och den forne titelhållaren Anthony Pettis.

Det vi fick se var ett galet underhållande krig där bägge fighters verkligen gav allt de hade. Efter galna slagväxlingar och en skön grapplingsekvens var Pettis dessvärre tvungen att avbryta matchen efter den andra ronden – på grund av en bruten hand.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Tony Ferguson besegrade Anthony Pettis via TKO (bruten hand) i rond 2 (5:00).

Kategorier
Senaste NyttUFC 229

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...