SKRÄLL! Jared Cannonier knockar topprankade David Branch på UFC 230

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Sena inhopparen tar vara på chansen i Madison Square Garden

UFC 230: Cormier vs. Lewis pågår live just nu i skrivande stund i Madison Square Garden. Alldeles nyss fick vi se den tredje matchen på huvudkortet, där topp 10-rankade David Branch tog sig an Jared Cannonier.

Cannonier, som tog matchen på kort varsel, gjorde sin mellanviktsdebut efter att tidigare ha fightats i lätt tungvikt och även tungvikt i början av UFC-karriären. Och hans första match i den nya divisionen kom att bli en stor succé.

Branch jobbade inledningsvis bra i klinch och stundvis på marken. Men Cannonier var hela tiden med i matchen, visade på stabilt nedtagningsförsvar och tog sig upp på fötter relativt snabbt om han blev nedtagen. Även om Branch kontrollerade större delen av den första ronden så fick han jobba hårt samtidigt som han då och då tog emot fina smällar av Cannonier.

Tidigt i den andra ronden fick Cannonier sedan in ett par vältajmade slag som skakade Branch och då följde “The Killa Gorilla” upp för att få till avslutet.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Jared Cannonier besegrade David Branch via TKO (slag) i rond 2 (0:39).

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC 230

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara