VILKET KRIG! Ronaldo “Jacare” Souza KNOCKAR Chris Weidman!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ "Jacare" vinner stort i New York - efter GALET krig mot Weidman! ✅ Domaren får kritik för stoppet

Alldeles nyss fick vi se den delade huvudmatchen på UFC 230: Cormier vs. Lewis i Madison quare Garden, där den tidigare UFC-mästaren Chris Weidman tog sig an den forne Strikeforce-mästaren Ronaldo “Jacare” Souza på hemmaplan.

Det kom att bli ett riktigt spännande krig där bägge två gav allt de hade i buren.

Då båda två är grapplers i världsklass så ville ingen riktigt ta matchen till marken, av respekt för varandras förmågor. Istället blev det en stående fight där de turades om att slänga iväg bomber framför en lyrisk publik.

Det svängde fram och tillbaka och var jämnt in in i det sista. Men i den tredje ronden var det “Jacare” som prickade Weidman med en fin höger, som omedelbart golvade Weidman. Trots att det var tydligt att hemmafavoriten var knockad så dröjde det onödigt långt innan domaren Dan Miragliotta stoppade matchen, trots att “Jacare” vände sig och vädjade till honom att kliva emellan. Detta var något som fick kommentatorerna att rikta skarp kritik mot Miragliotta.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Ronaldo Souza besegrade Chris Weidman via KO (slag) i rond 3 (2:46).

Kategorier
Senaste NyttUFC 230

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...