Mark Hunt GÅR LOSS mot Jon Jones, Dana White och UFC

✅ Veteranen rasande: "Varför inte ge Jones sparken?"

Det har varit mycket skriverier om Jon Jones och det positiva dopingtestet som fick UFC att flytta hela UFC 232 från Las Vegas till Los Angeles. Och det var förstås bara en tidsfråga innan veteranen Mark Hunt reagerade på röran…

“The Super Samoan” är en stark motståndare till doping som till och med har stämt världens största MMA-organisation över saken. Nyligen delade veteranen med sig av ett rasande inlägg på Instagram, där han går hårt mot Jones, UFC och vd:n Dana White.

 – Varför inte ge Jones sparken, betala Alexander Gustafsson och ha kvar galan i Las Vegas så att inga fans och familjer som redan har betalat blir utan. Juste, ni bryr er bara om pay-per-view-pengarna, god jul, skriver Hunt bland annat och tillägger:

– Det minsta ni kunde göra är att betala för allas flyg till Kalifornien samt boende.

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 äger rum i The Forum i Inglewood under lördagsnatten den 29 december. Allt du behöver veta inför galan hittar du här.


Mer om UFC 232 och Jones vs. Gustafsson 2:


Håller du med Mark Hunt?

Kategorier
Mark HuntSenaste NyttUFC 232

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...