VIDEO: Se Amanda Nunes knocka Ronda Rousey!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Brutal knock i stjärnans comeback ✅ Kolla in hela matchen här!

För knappt två år sedan gjorde superstjärnan Ronda Rousey comeback till UFC i hopp om att vinna tillbaka bältet. “Rowdy” hade då varit borta från buren i över ett år, efter att ha åkt på sin första professionella förlust när hon Holly Holm tog bältet från henne med en spektakulär knockout.

Det var den 30 december 2016 som Rousey tog sig an den regerande mästarinnan Amanda Nunes i huvudmatchen på UFC 207, som gick av stapeln i T-Mobile Arena i Las Vegas. Inför matchen var Rousey, till mångas förvåning, oddsfavorit. Men ingen kunde riktigt veta i vilket skick hon var mentalt, eftersom hon mer eller mindre vägrade att göra några intervjuer inför återkomsten.

När matchen väl drog igång dröjde det inte länge innan Nunes skakade Rousey med det ena stenhårda slaget efter det andra. “Leoa” behövde endast 48 sekunder innan domaren Herb Dean klev emellan och segern var ett faktum via teknisk knockout.

Kolla in hela matchen i videon ovan!

Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Möter Cris Cyborg på UFC 232

Sedan den brutala förlusten har Rousey lämnat UFC-karriären bakom sig. Istället har hon börjat med pro wrestling i WWE, där hon snabbt blev en stor stjärna.

Nunes har å andra sidan fortsatt försvara bantamviktsbältet och kommer härnäst försöka bli historisk. I den delade huvudmatchen på nyårsgalan UFC 232 den 29 december kommer hon nämligen gå upp till fjädervikt och utmana den dominanta mästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino, i hopp om att vinna sitt andra UFC-bälte.

UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas. I galans huvudmatch får vi äntligen se returmötet mellan Jon Jones och Alexander Gustafsson, där vinnaren blir ny mästare i lätt tungvikt.


LÄS MER: Jones vs Gustafsson 2: Allt du behöver veta inför titelmatchen!

LÄS OCKSÅ: UFC 232: Så ser du svenskarnas matcher


UFC 232 Stream:
UFC 232 Odds:

Kategorier
Senaste NyttUFC 232

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...