Video: Zhang Weili vs Joanna är ännu mer imponerande – i slowmotion

✔ Se den hyllade titelmatchen på ett nytt sätt ✔ Kolla in "Suga" Sean O'Malley avsluta sin motståndare i första ronden

UFC 248 kom att bjuda på några oförglömliga matcher och ett par insatser som vi hellre glömmer bort. Titelmatchen mellan stråviktsmästarinnan Zhang Weili och Joanna Jedrzejczyk kom hör till den första kategorin efter att de båda atleterna kämpade otroligt hårt i fem ronder i en match som kallats en av de bästa MMA-matcherna genom tiderna.

Weili kom slutligen att gå hem med bältet, medan Joanna istället fått utstå mindre smickrande kommentarer på grund av sin stora hematom på pannan och hennes fjärde förlust på sex matcher.

Nu har UFC släppt en video där du bland annat kan ta del av deras episka match i slowmotion. Flera av kvällens imponerande insatser är också inkluderade i videon, bland annat Sean O’Malleys TKO i första ronden och den kontroversiella titelmatchen mellan mellanviktsmästaren Israel Adesanya och Yoel Romero.

Ta en närmare titt här nedan och låt oss höra vilken sekvens du tyckte mest om!Video: Här knockas YouTube-kändisen Logan Paul – av UFC-fighterKategorier
Senaste NyttUFC 248

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...