UFC 98 möblerar om

ohdelicious

UFC ropar ut på nätet att det blivit ändringar på UFC 98. De har tre veckor på sig att sätta ihop ett fullständigt matchkort för den 23 maj är det dags för startskottet.

UFC 98 är nog bland de mest ändrade galorna hittills med Frank Mir och Brock Lesnar som från början skulle hålla i galans huvudevent. Sen fick Mir ont i foten och de flyttade den matchen till UFC 100 istället, smart drag Mir. Då erbjöd Dana White en bältesmatch mellan Rashad Evans och Quinton “Rampage” Jackson som då skulle bli lite “black on black crime“. Men Rampage tackade nej till matchen och då studsar Lyoto Machida med ett karatehopp från ingenstans och säger hej. Nu är huvudeventet istället Rashad Evans vs Lyoto Machida.

Men det är inte slut ännu, Yushin Okami skulle först möta Dan Miller men åkte på en knäskada vilket gjorde att det var lite halvknepigt att sätta höga sparkar och typ, gå. Så han ställde in, och först ryktades det med att Ed Herman skulla snubbla in från ingenstans och säga hej, men det säger UFC att det inte stämmer. Dan Miller kommer nu istället att möta Chael Sonnen vilket inte är en dålig match, den kan helt enkelt bli skitbra.

Den andra ändringen blev när James Irving sa att han hade ont. Han ställde då också in sin match mot Drew McFedries, det innebär att McFedries stod utan någon motståndare och det är ju förstås inte ok, in stiger Xavier Foupa-Pokam. Den här Xavier har jag i princip ingen koll på alls förutom att han kallar sig själv för Professor X, har hunnit med en UFC-match mot Denis Kang som han förlorade på enhälligt domarbeslut och att UFC kallar honom för “knockout-artist”.

Men med en sådan titel kan det aldrig bli en dålig match. Om det inte går till domarbeslut och inga knockouter infinner sig. Jag undrar när Matt Serra och Matt Hughes drar sig ur, det borde vara dags snart.

Kategorier
UFC
9 Kommentarer

Svara