UFC återvänder till Hamburg till sommaren

✅Tre svenskar som tävlade sist i Tyskland ✅ Vem tycker du bör göra debut i Hamburg?

UFC kommer att återvända till Tyskland till sommaren den 22:a juli, och åter igen är det den nordliga staden Hamburg som intas av UFCs oktagon, det var Instagramkontot UFC Europe som annonserade nyheten.

Sist UFC var i Tyskland var i september förra 2016 för UFC Fight Night 93, då organisationen debuterade i Hamburg. UFC har hittills hållit fem evenemang i Tyskland två i Berlin, samt ett i Hamburg, Oberhausen och Köln.

UFC Fight Night 93 avrundades med en tungviktsmatch mellan amerikanen Josh Barnett och vitryssen Andrei Arlovski i en match som vann bägge herrarna “Fight of the Night”. Svenskarna Alexander Gustafsson, Ilir Latifi och Jack Hermansson gick dessutom match under galan. Gustafsson och Hermansson kammade hem segrar via poäng medan Latifi dessvärre blev knockad i den andra ronden.

Det finns gott om tyska hemmafighters som säkerligen vill tävla under galan. Dennis Siver har länge burit den tyska fanan i UFC, nu finns dessutom andra fighters på väg upp som Jessin Ayari och Nick Hein.

Det hittills omnämnda UFC-evnemnaget kommer att äga rum i Hamburg den 22: a juli – vem vill du se gå match under galan?  

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...