UFC återvänder till Air Canada Centre i Toronto för UFC 165

För den tredje gången i organisationens historia kommer UFC att återvända till Air Candada Centre i Toronto.

På UFC Tonight tidigare i veckan annonserades det att UFC 165 kommer att gå av stapeln på Air Canada Centre i Toronto, inga matchningar har offentliggjorts för evenemanget. Arenan har en publikkapacitet på cirka 20,000, beroende på publikplacering och antal platser som annonseras. UFC besökte först arenan för att hålla UFC 140, där UFCs lätt tungviktsmästare Jon Jones tog hem en seger mot titelutmanaren Lyoto Machida via en giljotin i den andra ronden. Då var det 18,303 åskådare som såg galan live på arenan, och intäkterna på plats beräknades ligga kring  3,900,00 dollar.

Senast organisationen höll en gala på Air Canada Centre var för Jones titelförsvar mot Vitor Belfort på UFC 152, där mästaren än en gång segrade via submisison, den här gången i den fjärde ronden. Den gången drog galan in cirka 1,900,000 dollar och en publiksiffra på 16,800 åskådare. UFC 165 blir UFCs fjärde besök i Kanad i år, och organisationens 14:e besök i det nordamerikanska landet sammanlagt.

UFC 165 äger rum den 21:a september, 2013 i Air Canada Centre, vilka fighters vill ni se tävla på galan?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...