UFC återvänder till Irland den 24:e oktober

Enligt nära källor till MMAnytt så återvänder UFC till Irland för den tredje gången i slutet av oktober. 

Kom ihåg datumet och kom ihåg vart ni hörde det först. MMAnytt har blivit informerade av nära källor till UFC att organisationen besöker Irland för den tredje gången den 24:e oktober. Anledningen varför UFC inte gått ut med det ännu är med största sannolikhet på grund av att de väntar och ser hur det går i titelmatchen mellan den nuvarande fjäderviktsmästaren José Aldo (25-1) och utmanaren Conor McGregor (17-2), en match som äger rum i Las Vegas den 11:e juli.

Första gången UFC besökte Irland var under UFC 93 för sex år sedan. I den galan stod huvudmatchen för ett möte mellan Rich Franklin och Dan Henderson, en match som Henderson vann via ett delat domslut. Även Mauricio ”Shogun” Rua gick match under den galan, han tog sig an Mark Coleman i galans delade huvudmatch och besegrade den gamle veteranen via T/KO i den tredje ronden.

Den andra gången UFC anordnade en gala i Irland kom inte förrän fem år senare. Det var i juli förra året där Conor McGregor tog sig an brasilianaren Diego Brandao i galans huvudmatch och besegrade brassen redan i den första ronden via T/KO. Det vart en lyckad kväll för irländarna då samtliga irländska utövarna på matchkortet vann sina matchningar.

Så den 24:e oktober kanske vi får se Conor McGregor försvara sin titel på hemmaplan eller vad tror ni?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtNyheterUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • KallesPappa
  6 June 2015 at 12:44

  Croke Park?

  • Bongo
   6 June 2015 at 09:29

   blir nog lite för kyligt i slutet på oktober :-)

 • freddie
  6 June 2015 at 10:22

  Låter uppgjort att dom vet att mäkräggårr ska vinna å sen titelchans i Irland

  • Johnny-Adam Nilsson
   6 June 2015 at 04:21

   Kan du inte läsa eller ? UFC har inte sagt någonting eller bokat någonting. UFC har förmodligen pending bookings över hela världen baserat på hur visa matcher kommer att gå som vi aldrig får veta någonting om.

 • tommy
  7 June 2015 at 11:41

  “enligt nära källor till MMAnytt”… borde inte källorna vara nära UFC för att vara relevanta?

 • Svara