UFC: efter fyra raka förluster – Donald Cerrone klar för sin nästa match

✔ "Cowboy" har blivit knockad i tre av sina fyra senaste matcher ✔ UFC-veteranen gör Adesanya och Costa sällskap

Donald “Cowboy” Cerrone är nere i en djup dal i sin karriär då han har rekordlång förlustsvit. Den populära 37-åringen var senast i buren under UFC 249 då han förlorade ett domslut mot den före detta mästaren Anthony Pettis.

Förlusten markerade “Cowboys” fjärde förlust i rad efter att dessförinnan blivit knockad av Conor McGregor, Justin Gaethje och Tony Ferguson. Nu står det klart att Cerrone kommer att återvända till oktogonen under UFC 253 den 19 september.

“Cowboy” kommer att ta sig an den underhållande welterviktaren Niko Price. “The Hybrid” Price har varvat sina vinster med förluster under de senaste åren men bjuder alltid på en show. Han var senast i buren under samma gala som Cerrone då han förlorade via TKO (läkarstopp) mot Vicente Luque.

Trots två förluster i welterviktsklassen och två i lättviktsdivisionen så behåller Cerrone en trettondeplats i UFCs ranking medan Price är orankad.


HETAST JUST NU:


UFC 253: Donald Cerrone vs. Niko Price

Cerrone och Price kommer att göra mellanviktsmästaren Israel Adesanya och titelutmanaren Paulo Costa sällskap.

UFC 253 kommer även att bjuda på Johnny Walker vs. Ryan Spann samt Mackenzie Dern vs. Randa Markos.

Var galan kommer att hållas har ännu inte fastställts.

Kategorier
Donald CerroneUFC

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara