Thiago Santos demolerar Eryk Anders med armbågar

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Eryk Anders klarar inte att gå till sin ringhörna - domaren blåser av ✅"Marreta" Thiago Santos har fem TKO-avslut under sina sex senaste vinster

Det kom att bli ännu en brutal vinst för hemmafavoriten Thiago Santos när han tog sig an Eryk Anders i UFC Sao Paulos huvudmatch. De två mellanviktarna gick upp till lätt tungvikt och bjöd fansen på en aggressiv match som var pendlade fram och tillbaka till avslutet i tredje ronden. “Marreta” Santos landade ett stort antal armbågar mot Anders men slutsignalen räddade honom från ytterligare attacker.

Det blev dock snabbt tydligt att Santos skadat Anders till den punkt att han inte kunde fortsätta. Amerikanen ramlade ihop när han försökte gå mot sin ringhörna och domare Marc Goddard blåste av matchen.

Det var Thiago Santos andra vinst i rad då han i början av augusti besegrade Kevin Holland via domslut. Under 2017-2018 så är brasilianaren 6-1 med fem TKO-avslut.

Anders tävlade för en månad sedan då han tog hem en KO-vinst via huvudspark. Med kvällens förlust är han 3-2 i sin UFC-karriär.

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 137

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara