Yair Rodriguez avslutar GALNA kriget – knockar Korean Zombie i matchens SISTA SEKUND!

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Huvudfighten pĂ„ vĂ€g att ta slut - dĂ„ kommer chockerande avgörandet ✅ Se det otroliga avslutet hĂ€r!

Tidigt under söndagsmorgonen avrundades jubileumsgalan UFC Fight Night 139: Korean Zombie vs. Rodriguez i Denver, Colorado. I huvudmatchen fick vi se ett extremt spĂ€nnande toppmöte i fjĂ€dervikt, dĂ€r nummer 10-rankade Chan Sung Jung, mer kĂ€nd under smeknamnet “Korean Zombie”, tog sig an den nummer 15-rankade talangen Yair Rodriguez.

Herrarna bjöd pÄ en av Ärets absolut bÀsta matcher, dÀr de krigade fullt ut och gav allt de hade i buren i vad som var en oerhört jÀmn och underhÄllande fight frÄn början till slut. Bataljen utspelade sig nÀstan uteslutande pÄ fötter dÀr Jung och Rodriguez turades om att skaka varandra med kreativ, snabb och kraftfull striking.

En sekund kvar – dĂ„ kommer plötsliga knocken

NĂ€r det i slutet av den femte ronden sĂ„g ut som att matchen skulle gĂ„ tiden ut och avgöras av poĂ€ngdomarna var ingen av kommentatorerna riktigt sĂ€ker pĂ„ vem som skulle vinna. Som tur var tog Rodriguez dock saken i egna hĂ€nder – bokstavligt talat i sista sekund.

De inleder en sista slagvĂ€xling för att avsluta matchen och det Ă€r dĂ„ som Rodriguez fĂ„r in en helt perfekt tajmad armbĂ„ge – som knockar Jung medvetslös.

Se det galna avslutet och fler highlights nedan!

Knocken:

Höjdpunkter:

Officiellt resultat: Yair Rodriguez besegrade Chan Sung Jung via KO (armbÄge) i rond 5 (4:59).

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 139

Ashah Tafari Ă€r en tidigare landslagsman och nordisk mĂ€stare i karate som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mars 2015. PĂ„ ett eller annat sĂ€tt har han sysslat med kampsport nĂ€stan hela sitt liv och idag Ă€r han en riktig MMA-nörd pĂ„ heltid likvĂ€l som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara