Yair Rodriguez avslutar GALNA kriget – knockar Korean Zombie i matchens SISTA SEKUND!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Huvudfighten på väg att ta slut - då kommer chockerande avgörandet ✅ Se det otroliga avslutet här!

Tidigt under söndagsmorgonen avrundades jubileumsgalan UFC Fight Night 139: Korean Zombie vs. Rodriguez i Denver, Colorado. I huvudmatchen fick vi se ett extremt spännande toppmöte i fjädervikt, där nummer 10-rankade Chan Sung Jung, mer känd under smeknamnet “Korean Zombie”, tog sig an den nummer 15-rankade talangen Yair Rodriguez.

Herrarna bjöd på en av årets absolut bästa matcher, där de krigade fullt ut och gav allt de hade i buren i vad som var en oerhört jämn och underhållande fight från början till slut. Bataljen utspelade sig nästan uteslutande på fötter där Jung och Rodriguez turades om att skaka varandra med kreativ, snabb och kraftfull striking.

En sekund kvar – då kommer plötsliga knocken

När det i slutet av den femte ronden såg ut som att matchen skulle gå tiden ut och avgöras av poängdomarna var ingen av kommentatorerna riktigt säker på vem som skulle vinna. Som tur var tog Rodriguez dock saken i egna händer – bokstavligt talat i sista sekund.

De inleder en sista slagväxling för att avsluta matchen och det är då som Rodriguez får in en helt perfekt tajmad armbåge – som knockar Jung medvetslös.

Se det galna avslutet och fler highlights nedan!

Knocken:

Höjdpunkter:

Officiellt resultat: Yair Rodriguez besegrade Chan Sung Jung via KO (armbåge) i rond 5 (4:59).

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 139

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara