UFC Fight Night 43 – Medicinska avstängningar

Tre fighters som tävlade på UFC Fight Night 43 kan tvingas vårda skador i upp till ett halvår.

UFC Fight Night 43 gick av stapeln i Nya Zeeland i helgen, UFC agerade idrottskommission och har nyligen offentliggjort de medicinska avstängningarna för galan.

Gian Villante, som inledde kvällen genom att besegra Sean O’Connell via ett kontroversiellt domslut, kan ha skadat sin handled i matchen och är därför avstängd i 180 dagar eller tills godkänd av en läkare.

Lättviktaren Mike Rhodes gick tre ronder i ett spännande möte med Robert Whittaker som han slutligen förlorade via domslut. Rhodes drog på sig en potentiell knäskada och är därför avstängd i 180 dagar eller tills godkänd av en läkare.

Även tungviktaren Soa Palelei drog på sig en potentiell skada, då han tillsyns har en fraktur eller skada i ett revben. Han har fått samma avstängning som de två ovannämnda herrarna med samma möjlighet att återvända tidigare vid läkarrekommendation.

Brassen Charles Oliveira blev på galan den första att avsluta japanen Hatsu Hioki. Han verkade dock ha skadat sitt öga i matchen och är avstängd i ett halvår eller tills han godkänns för tävling av en oftalmolog.

Fullständiga medicinska avstängningar finner ni nedan, de som inte inkluderats har enbart fått en standardavstängning på sju dagars vila.

  • Gian Villante: Avstängd i 180 dagar på grund av potentiell handledsskada, kan godkännas för tävling tidigare av en läkare
  • Ian Entwistle: Avstängd i 30 dagar, ingen kontakt på träningen i 21 dagar
  • Rodrigo De Lima: Avstängd i 45 dagar, ingen kontakt på träningen i 30 dagar
  • Vik Grujic: Avstängd i 30 dagar, ingen kontakt på träningen i 21 dagar
  • Chris Indich: Avstängd i 45 dagar, ingen kontakt på träningen i 30 dagar
  • Dashon Johnson: Avstängd i 45 dagar, ingen kontakt på träningen i 30 dagar
  • Mike Rhodes: Avstängd i 180 dagar på grund av potentiell knäskada, kan godkännas för tävling tidigare av en läkare
  • Charles Oliveira: Avstängd i 180 dagar på grund av potentiell ögonskada, kan godkännas för tävling tidigare av en oftalmolog
  • Hatsu Hioki: Avstängd i 30 dagar, ingen kontakt på träningen i 21 dagar
  • Soa Palelei: Avstängd i 180 dagar på grund av potentiell revbensskada, kan godkännas för tävling tidigare av en läkare

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...