UFC Fight Night 43: Underkortet – Matchmäklarna

Som vanligt spekulerar MMAnytts matchmäklare kring potentiella matchningar för deltagarna av de senaste UFC-galorna. Matchmäklande för underkortet av UFC Fight Night 43 finner ni nedan.

Jake Matthews

Det var en imponerande insats vi fick se från Jake Matthews, som dominerade på marken och lyckades hålla sig undan från Dashon Johnsons hårda slag. James Vick väntar på en match sedan sin imponerande UFC-debut, dessa herrar hade säkerligen bjudit på en underhållande match.

Dashon Johnson

Dashon Johnson fick i sin UFC-debut en genomgång av MMA då han bröt mot ett par regler och fick lära sig varför grappling är en så pass fundamental del av sporten. Det var ingen bra match för Johnson, som inte träffade med särskilt mycket eller fick något signifikant gjort förutom en hård uppercut som inte ledde någonstans. Låt oss se vad han går för mot Kajan Johnson.

Richie Vaculik

Australiensaren Richie Vaculik säkra i helgen den efterlängtade första segern i UFC, via ett domslut över Roldan Sangcha-an. Det återstår inte många fighters på hans nivå att möta, därför kan han ställas mot vinnaren mellan Josh Sampo och Patrick Holohan.

Roldan Sangcha-an

Filippinaren Roldan Sangcha-an kämpade på men lyckades intre säkra vinst i oktagonen. Nu när Jon Delso Reyes gått ner till flugvikt så ser jag gärna dessa herrar mötas.

Vik Grujic

Australiensaren Vik Grujic kunde snabbt säkra sitt kontrakt med UFC genom att knocka Chris Indich och återvända till vinstkolumnen. Det var ungefär vad ryssen Albert Tumenov också gjorde i sin förra match, låt oss se vem som klarar av att vinna två raka.

Chris Indich

Med 0-2 i UFC i vad som inte varit allt för imponerande prestationer så kommer Chris Inidch troligtvis behöva hitta en ny organisation att tävla för.

Neil Magny

Nu har Neil Magny radat upp tre raka vinster i UFC, och det är dags för honom att möta en mer meriterad motståndare, någon som är mer etablerad i UFC, någon som Robert Whittaker kanske? Magny har nu tre raka medan Whittaker säkrade sin tredje UFC-vinst på huvudkortet, det är en logisk matchning.

Rodrigo de Lima

Trots att matchen slutade i förlust visade Rodrigo de Lima gott om potential när han kom oerhört nära att strypa ut Neil Magny. Det hade varit intressant att se hur han klarar sig mot en duktig grappler som Danny Mitchell.

Dan Hooker

Den unge debutanten Dan Hooker glänste i sin debut då han visade lugn under matchen och en kaxig självsäkerhet efteråt. När Jim Alers återvänder från skada så ser jag gärna de herrarna ryka ihop.

Ian Entwistle

Cage Warriors-talangen Ian Entwistle gick efter det han kan bäst; benlås, men fick helt enkelt inte till det. Han kan nog gynnas av att försöka balansera sina styrkor något mer, och sedan sätta de kunskaperna på prov mot israelen Noad Lahat.

Gian Villante

Det var bara precis så att Gian Villante tog hem segern via ett delat domslut, och publiken visade missnöje med domslutet efteråt. Hursomhelst så var det en vinst och Villante har nu säkrat kontraktet ett tag till. Patrick Cummings lyckades också säkra sitt kontrakt med en seger i sin senaste match, låt oss se vem som kan hålla det längst.

Sean O’Connell

Sean O’Connell förlorade ett väldigt jämnt domslut som publiken å plats uppenbarligen inte höll med om. Han har nu förlorat sina två enda matcher i UFC och det är inte mycket som talar för fortsatt anställning förutom kontroversen kring domslutet. Det är möjligt att han får en sista chans mot exempelvis Igor Pokrajac som inte vunnit på länge, men det är dessutom troligt att detta var det sista vi fick se av O’Connell i UFC.

Hur hade du matchat underkortets fighters?

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Kalle
  1 July 2014 at 12:11

  Cummins är redan bokad emot Kyle Kingsbury.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...