UFC Fight Night 70: Medicinska avstängningar

Två fighters kan förvänta sig längre medicinska avstängningar efter helgens UFC-gala. 

UFC Fight Night 70 ägde rum i Hollywood, Florida i helgen, nu har de medicinska avstängningarna offentliggjorts. Lyoto Machida, som i huvudmatchen blev knockad av Yoel Romero i den tredje ronden, var en av de som utöver det blev tilldelad en av de mer seriösa avstängningarna. Den före detta mästaren är för närvarande avstängd på obestämt tid på grund av skador till huvudet och näsan, han kommer vara avstängd fram till att han blir medicinskt godkänd av en läkare.

En annan fighter som fick samma avstängning är fjäderviktaren Hacran Dias, som gjorde sin fotskada tydlig i sitt tacktal efter poängsegern över georgiern Levan Makashvili. Under matchens gång skadade brassen sin fot, nu behöver Dias bli godkänd av en läkare innan nästkommande match kan komma på tal.

Den längsta bestämda avstängningen gick till kanadensaren Steve Bossé som blev brutalt knockad i den första ronden av en hög spark signerad Thiago Santos.  Bossé är avstängd i 90 dagar i förebyggande syfte.

I den delade huvudmatchen gick en riktig rökare av stapeln mellan hårdhänta Lorenz Larkin och Santiago Ponzinibbio. Bägge fick in hårda slag men i slutändan var det Larkin som fick in det sista slaget då han sänkte sin motståndare i den andra ronden. Ponzinibbio är nu avstängd i 30 dagar för återhämtning.

Fullständiga avstängningar finner ni nedan, de fighters som inte inkluderats har tilldelats standardavstängningar på cirka sju dagars vila.

 

 • Lyoto Machida: Avstängd tills medicinskt godkänd av en läkare på grund av skador till huvudet och näsan
 • Santiago Ponzinibbio: Avstängd i 30 dagar
 • Eddie Gordon: Avstängd i 30 dagar på grund av nässkada
 • Steve Bosse: Avstängd i 90 dagar för återhämtning
 • Hacran Dias: Avstängd tills medicinskt godkänd av en läkare på grund av fotskada
 • Lewis Gonzales: Avstängd i 30 dagar på grund av sår i ögonbrynet
 • Steve Montgomery: Avstängd i 30 dagar för återhämtning

 

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...