Ilir Latifi. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

UFC Fight Night 72: Ilir Latifi tokknockar Hans Stringer i den första ronden

Svenske Ilir “The Sledgehammer” Latifi gick alldeles nyss sin femte match i UFC, och studsade tillbaka till vinstkolumnen med en enastående knockoutvinst.

Ilir Latifi (10-4, 1 NC) gick precis sin femte match i UFC när han mötte holländaren Hans Stringer (22-7-3) på UFC Fight Night 72: Bisping vs Leites i Glasgow, Skottland.

Han vann matchen mycket spektakulärt via knockout i den första ronden. Han såg direkt fokuserad ut och när Stringer gick in med en benspark kontrade han med en stenhård höger som lämnade holländaren medvetslös på mattan. Knockoutvinsten var ett faktum redan under minuten.

Latifi är nu 3-2 i UFC och har enbart förlorat mot rankat motstånd. Med vinsten stundsar han tillbaka till vinstkolumnen och gör sig redo för större utmaningar. Stringer, å sin sida, är nu 1-2 i UFC och har förlorat sina två senaste matcher.

Resultat

Lätt tungvikt: Ilir Latifi besegrar Hans Stringer via KO (slag) i rond 1 (0:56)

Följ MMAnytt på appen Periscope för livesändningar från galan.

Foto: Mazdak Cavian

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Ilir LatifiNyheterSenaste NyttSvenska NyheterUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...