UFC Fight Night 72: Robert Whiteford knockar Paul Redmond framför hemmapubliken

Tre matcher är avklarade av totalt tolv på UFC Fight Night 72 i Skottland. Hittills har varje match slutat via teknisk knockout i den första ronden.

Robert Whiteford (12-2) återvände nyss till oktagonen efter mer än ett års frånvaro. Han tog sig an irländaren Paul Redmond (10-6) i den tredje matchen på UFC Fight Night 72: Bisping vs Leites, som går av stapeln i Whitefords hemort Glasgow, Skottland.

Han gav hemmapubliken något att jubla över då han slog ut sin motståndare på ett imponerande sätt efter en underhållande inledning på den första ronden. Till en början var ronden jämn då de turades om att träffa mest i olika slagväxlingar. Redmond försökte använda sparkar men Whitford fångade tillslut en spark och kontrade med ett slag som fick irländaren ur balans.

Så småningom började Whiteford få bättre utdelning och när Redmond sedan rusade in lyckades skotten tajma honom med en vänster som sänkte irländaren. Whiteford följde upp med slag och kunde snabbt glädjas av att ha lyckats med en imponerande bedrift framför sin hemmapublik.

Resultat

Fjädervikt: Robert Whiteford besegrar Paul Redmond via TKO (slag) i rond 1 (3:04

Följ MMAnytt på appen Periscope för livesändningar från galan.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
NyheterRobert WhitefordSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara