UFC Fight Night 78: Magny vs Gastelum – Bonusar

Efter nattens UFC Fight Night 78 följde sedvanlig bonusutdelning. Här kan ni se vilka som blev belönade för sina prestationer.

Under natten var det dags för UFC Fight Night 78: Magny vs Gastelum att gå av stapeln i Monterrey, Mexiko. Även om nio av tretton matcher gick tiden ut bjöds det ändock på några imponerande och underhållande prestationer.

presskonferensen som följde, meddelades det att två Performance of the Night-bonusar samt en Fight of the Night-bonus skulle delas ut.

Polo Reyes väger in. Foto: UFC

Polo Reyes väger in. Foto: UFC

Performance of the Night: Polo Reyes

I den andra matchen på underkortet debuterade den mexikanska lättviktaren Polo Reyes (4-1) mot Cesar Arzamendia (7-2). Reyes gjorde ett lysande första framträdande för UFC och säkrade en vinst framför hemmapubliken, genom att knocka Arzamendia med en brutal krok i den första ronden.

Förutom att vinsten ger medvind i den fortsatta UFC-karriären, belönades Reyes även med $50,000 dollar, cirka 435 000 kronor, för sitt snygga avslut.

Andre Fili träffar med en huvudspark. Foto: UFC

Andre Fili träffar med en huvudspark. Foto: UFC

Performance of the Night: Andre Fili

Team Alpha Male-baserade fjäderviktaren Andre Fili (15-3) lyckades även han säkra en knockout i den första ronden. Han ställdes mot hemmafightern Gabriel Benitez (18-5) och prickade mexikanaren med en huvudspark som följdes upp med hårda slag.

Med vinsten studsar Fili tillbaka till vinstkolumnen och har nu vunnit tre av fem matcher i oktagonen. Vinsten berättigade honom den andra prestationsbonusen på $50,000 dollar.

Fight of the Night: Neil Magny vs Kelvin Gastelum

I galans huvudmatch ställdes de topp 15-rankade welterviktarna Neil Magny (17-4) och Kelvin Gastelum (11-2) mot varandra. Gastelum var innan tänkt att möta Matt Brown (20-13), som skadade sig och ersattes av den sena inhopparen Magny.

Magny och Gastelum kämpade väl och fann bägge stundvis framgång i huvudmatchen. Foto: UFC

Magny och Gastelum kämpade väl och fann bägge stundvis framgång i huvudmatchen. Foto: UFC

Matchen visade sig bli ett femronderskrig där Magny tog hem vinsten via delat domslut, efter att bägge fighters haft sina stunder under matchens gång. Härmed har Magny gått fem matcher på ett år – för andra året i rad – och även räddat en huvudmatch eller delad huvudmatch i sina två senaste matcher.

Med vinsten har han nu ett matchfacit på 10-3 i UFC, medan Gastelum förlorade för andra gången i karriären via delat domslut och nu sitter på sex vinster av åtta försök i oktagonen. Bägge herrarna belönades med $50,000 dollar för galans bästa match.

Fullständiga resultat finner ni här. Vad tyckte ni om galan?

Foto: UFC

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Kelvin GastelumNeil MagnyNyheterSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
  • Barbafet
    22 November 2015 at 07:36

    Vaknade, såg resultaten, och kollade in Holm vs Rousey på tv4play igen istället. Gäsp.

  • Svara