Ovince Saint Preux. Foto: MMAnytt/ Mazdak Cavilin

UFC Fight Night 82: Ovince Saint Preux dominerar Rafael “Feijao” Cavalcante

Alldeles nyss avgjordes matchen mellan Ovince Saint Preux och Rafael “Feijao” Cavalcante, som den förstnämnda tog hem via tydligt domslut.

I den fjärde matchen på huvudkortet ställdes Ovince Saint Preux (19-7) mot den före detta Strikeforce-mästaren Rafael “Feijao” Cavalcante (12-7, 1 NC) i ett lätt tungviktsmöte.

Inledningsvis skadade “OSP” högra ankeln efter att ha slängt iväg en benspark. Han hade svårt att vara stabil och lätt på fötterna, vilket såg ut att gynna “Feijao.” Saint Preux återhämtade sig dock och matchen kom att bli en ensidig historia.

Cavalcante blev skakad i varje rond

“OSP” landade överlägset flest slag och sparkar, och skakade Cavalcante i varje rond så pass att det var nära till avslut. I den sista ronden tog han ner “Feijao,” som i princip såg ut att ha gett upp, innan han avslutade ronden med flera hårda slag där klockan räddade Cavalcante.

Saint Preux återvänder nu till vinstkolumnen och har vunnit tre av sina senaste fyra. Cavalcante har dock förlorat tre raka matcher.

Resultat

Lätt tungvikt: #6 Ovince Saint Preux besegrar Rafael “Feijao” Cavalcante #13 via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28)

Foto: Mazdak Cavian

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtNyheterOvince Saint PreuxSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara