UFC Fight Night 91 har fått en ny match bokad

UFC Fight Night 91 som går av stepln den 13e juli har nu fått en welterviktsmatch bokad.

Kyle Noke (22-8-1) kommer att ta sig an Keita Nakamara (31-7-2).

Noke gjorde sin UFC-debut 2010 och har hunnit med att gå 10 matcher för organisationen. Han har även varit coach för The Ultimate Fighter Nations: Canada vs Australia. Noke har vunnit 2 av sina senaste fyra matcher och kommer senast ifrån en förlust via delat domslut mot Alex Morono (12-3)UFC 195.

Nakamara gjorde sin UFC-debut 2006, men fick kontraktet rivet efter två förluster, men skrev återigen på kontrakt för UFC 2015. Han har sedan dess gått två matcher i UFC, en vinst och en förlust och kommer senast ifrån en förlust via enhälligt domslut mot Tom Breese (10-0)UFC Fight Night 84.

Matckort för UFC Fight Night 91 i dagsläget:

Tim Boetsch vs Josh Samman
Scott Holtzman vs Cody Pfister
Kyle Noke vs Keita Nakamara

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Kyle NokeNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara