Foto Per Häljestam

Chris Leben följer med på MMAnytts resa till UFC 165: Jones vs Gustafsson

Precis som vi lovade så har överraskningarna börjat trilla in för den kommande resan till UFC 165: Jones vs Gustafsson. Här är den första riktigt stora. Vi har ordnat så Chris Leben kommer att agera del-reseledare tillsammans med Alexander Gustafssons mamma Eleonora Gustafsson.

Leben är en veteran inom UFC- och MMA-världen numera, och gjorde sin MMA-debut i november 2002. Han gjorde sedan sin entré i UFC under den första säsongen av The Ultimate Fighter, och har sedan dess varit en av de mest aktiva utövarna inom den världen.

Den karismatiske fightern kommer nu att berätta anekdoter och händelser från sin tid i MMA-världen under resan i Toronto där ni tillsammans kommer att kunna heja fram Alexander Gustafsson till seger på den största matchen i hans karriär när han utmanar Jon Jones för lätt tungviktstiteln. Leben kommer att möta upp alla i Toronto, för att följa med under resans gång därifrån och sedan följer han även med över till Sverige.

Uppslutningen för resan är stor, och fler överraskningar kommer att komma ju närmare resan vi kommer, så se till att ha din biljett redo! Läs mer om Sveriges mest kompletta MMA-resepaket på MMAnytt.se/UFC165 genom att klicka här.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...