UFC försökte boka Ferguson mot både Nurmagomedov och Alvarez inför UFC 210

Det ser ut som att det kommer dröja innan vi får se Tony Ferguson i buren igen. UFC har vid minst två tillfällen försökt att matcha honom inför UFC 210 den 8 april men båda mötena har fallit igenom.

Den efterlängtade matchen mellan topputmanarna Tony Ferguson (22–3) och Khabib Nurmagomedov (24–0) har blivit inställd tre gånger men det hindrar inte UFC från att fortsätta försöka få till mötet.

Inför UFC 210 den 8 april försökte organisationen att på nytt boka in ”El Cucuy” Ferguson mot ”The Eagle” Nurmagomedov men utan framgång, det kunde MMA-journalisten Ariel Helwani bekräfta.

Helwani kunde i samma tweet även avslöja att UFC försökt att boka Ferguson mot Eddie Alvarez (28–5) men att även den matchen inte lyckades materialiseras.

Alvarez är nu klar för match

MMAnytt.se kunde för några dagar sedan avslöja att Alvarez redan står klar för sin nästa match då han möter Dustin ”The Diamond” Poirier under UFC 211.

För Ferguson och Nurmagomedov ser läget dock mörkare ut trots att Nurmagomedov är frisk från de problem som uppstod i samband med UFC 209. Det är oklart varför ”The Eagle” valde att tacka nej till en ny bokning mot Ferguson eller om det var Ferguson som satte sig på tvären.

En möjlig situation skulle kunna vara pengaproblemet som uppstod när Nurmagomedov drog sig ur matchen. Ferguson förväntade sig att han skulle få hela sin ”show”-lön på $250 000 (ca. 2,2 miljoner kronor) men avslöjade att han inte ens fick hälften.

 

Borde UFC boka Ferguson vs. Nurmagomedov på nytt?

 

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Eddie AlvarezKhabib NurmagomedovNyheterTony FergusonUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikelz-Senaste Nytt

Svara