UFC on FOX 19: Glover Teixeira knockar Rashad Evans i den första ronden

Huvudmatchen mellan Glover Teixeira och Rashad Evans avgjordes med en snabb knockout.

Efter alla förändringar som matchkortet för UFC on FOX 19 gått igenom, slutade huvudmatchen med ett toppmöte i lätt tungvikt mellan nummer 4-rankade Glover Teixeira (25-4) och den forne mästaren Rashad Evans (19-5-1).

Matchen kom att bli snabbt avverkad. Direkt från start satte brasilianaren pressen och försökte få in hårda slag, medan Evans rörde sig runt och försökte “stick and move” med sin jabb. När Evans hade ryggen mot buren fick Teixeira in den perfekta kombinationen, en rak höger följt av en vänsterkrok, som golvade Evans och matchen var över.

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Huvudmatchen blev över snabbt. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Resultat

Lätt tungvikt: #4 Glover Teixeira besegrade Rashad Evans #7 via KO (slag) i rond 1 (1:48)

Evans har nu förlorat två raka matcher och vann senast en match i slutet av 2013. Teixeira har å andra sidan nu vunnit tre raka matcher och banar vägen för en ny chans på bältet framöver.

Efter matchen begärde han en match mot Anthony Johnson (21-5) – är det ett möte ni skulle vilja se?

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Kategorier
ExklusivtGlover TeixeiraNyheterRashad EvansRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
 • Buxboom
  17 April 2016 at 10:31

  YES! Bring it on! Häftig matchning. Men låt säga att Teixera vinner… Då lär det nog dröja innan man får se Jones mot Johnson… Om inte Jones förlorar mot saint preux? Vill så gärna se dem mötas i år… Helst

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...