UFC Free Fight inför UFC Fight Night 82: Stephen Thompson vs. Dan Stittgen

På lördag går Stephen Thompson sin största match hittills i karriären, när han möter Johny Hendricks. Här kan ni se hans minnesvärda UFC-debut mot Dan Stittgen helt gratis.

På lördag går UFC Fight Night 82 av stapeln, och i huvudmatchen får vi se Johny Hendricks (17-3) möta Stephen Thompson (11-1). Vinnaren i detta welterviktstoppmöte kan mycket väl få en titelfight.

Med anledning av detta bjussar UFC nu på Thompsons fight mot Dan Stittgen (10-5) som ägde rum på UFC 143 för nästan exakt fyra år sedan. Fighten var “Wonderboy’s” första i UFC, och den slutade i en spektakulär knock för den då 28-årige amerikanen. Håll till godo!

https://www.youtube.com/watch?v=QBfaSxLGYQs

Tror ni att vi kommer få se en karatesparks-KO signerad Stephen Thompson på lördag?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttStephen ThompsonUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Pat
  3 February 2016 at 07:41

  Å så vackert. Bland det snyggaste avsluten någonsin enligt mig.. Tyvärr för Thompsons del så tror jag att Hendricks blir för alldeles för tuff och jag har väldigt svårt att se Johny faceplanta som stackast Dan i videon. Hoppas jag har fel :)

 • freddie
  3 February 2016 at 09:37

  Haha, stittgen.., såg ut som en rädda gammal gubbe. Sen är ju frågan hur hård den där sparken egentligen var?

  • Eric
   4 February 2016 at 12:38

   Ja, han såg inte ut att höra hemma i UFC. Sparken var nog inte så hård, de blir mer snärtiga, men det räcker långt om motståndaren inte är beredd på den.

  Svara