UFC Free Fight inför UFC Fight Night 84: Anderson Silva vs Stephan Bonnar

I London den 27 februari ställer sig Anderson Silva i oktagonen igen, den här gången mot Michael Bisping. Under uppladdningen inför den matchen tar UFC oss tillbaka till huvudmatchen i UFC 153 då “The Spider” mötte Stephan Bonnar.

Den 27 februari går UFC Fight Night 84 av stapeln där Anderson “The Spider” Silva (33-6-1) möter Michael Bisping (27-7) i huvudmatchen. Inför detta får vi se tillbaka på UFC 153 då Silva, som var en storfavorit på den galan och den dåvarande mästaren i mellanvikt, mötte Stephan Bonnar (15-9) och knockade honom mot slutet av den första ronden.

https://www.youtube.com/watch?v=V6YtOWnunNk

Vad tror ni om Silvas kommande match?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Anderson SilvaNyheterSenaste NyttUFCVideo
4 Kommentarer
 • Erik Svanborg
  3 February 2016 at 11:12

  Crazy genius at work. Allt som krävdes var ett välplacerat knä. Här visar han också att han har ett av världens bästa nedtagningsförsvar. Tål att ses om. Kan inte låta bli att fundera på vad som hade hänt om han inte blivit liiiite för övermodig mot Weidman. Hade den matchen också slutat så här? Vad hade hänt sen?

  • Daniel Hunter
   4 February 2016 at 02:58

   Han var inte övermodigt mot bonnar när han stod mot buren och duckade slag? Jag behöver inte ens se matchen igen för att minnas det. Dina analyser är alltid otroligt dåliga och bygger på önsketänkande.

   • Erik Svanborg
    4 February 2016 at 07:24

    Herregud, det var något av det mest otrevliga jag fått skrivet till mig! Jo, det kanske var övermodigt även här. Hoppas du får en bra dag,

 • Herr Elof
  4 February 2016 at 01:07

  Vackert

 • Svara