UFC Free Fight inför UFC Fight Night 84: Anderson Silva vs. Rich Franklin

På lördag ställs Anderson Silva mot Michael Bisping  på UFC Fight Night 84 i London. Nu kan du njuta av “The Spiders” genombrottsmatch i UFC, där han krossade Rich Franklin och erövrade mellanviktsbältet.

Det är bara några dagar kvar tills den nu 40-årige Anderson Silva (33-6) ställs mot engelsmannen Michael Bisping (27-7) UFC Fight Night 84 i London.

Silva regerade mellanviktsdivisionen i nästan sju år, och hade en aura av oslagbarhet. Men två förluster mot Chris Weidman (13-1), ett allvarligt benbrott och en dopingavstängning knuffade ner den forna mästaren från toppen. En vinst mot Bisping är ett måste om “The Spider” ska kunna klättra upp igen.

UFC ger oss nu en chans att minnas Silvas glansdagar, när de bjuder på hans första fight mot Rich Franklin (29-7). Det var Silvas andra match i UFC, och alla var inte övertygade om att brassen skulle kunna stå emot den regerande mästaren Franklin, som då hade ett record på 22-1. Men Silva visade var skåpet skulle stå, när han fullkomligt demolerade “Ace” med brutala knän i thaiclinchen. Fighten var över redan i första ronden. Det är bara att se och njuta.

https://www.youtube.com/watch?v=tel-DvBgPa8&feature=youtu.be

Tror ni att Silva kommer att ta till thaiclinchen mot Bisping?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Erik Svanborg
  22 February 2016 at 11:16

  Tänk, bara TÄNK om Silva varit lika aggressiv i alla sina matcher…

 • Erik Svanborg
  22 February 2016 at 11:17

  Intressant hur mycket de ändrat på introduktionen sedan detta :-)

 • Svara