UFC hackat på grund av sitt stöd för SOPA

De som under natten försökte besöka UFC.com blev omdirigerade och fick se bilden ovan istället. Hemsidan hade blivit hackad av en grupp som kallar sig UGNazis och via deras twitter stod det klart att det rörde sig om en kupp i reaktion på att UFC är stora förespråkare av “Stop Online Piracy Act” (SOPA). Intrånget kom i samband med att en representant för UFC under söndagen publicerat en artikel i Las Vegas Review-Journal om det hårt kritiserade amerikanska lagförslaget.

UFC har under flera år varit aktiva i att försöka stoppa illegala sändningar av sina produktioner, vilket de i viss mån varit framgångsrika med, då de menar att de förlorar mycket pengar till följd av det.

Dana Whites reaktioner på intrånget var följande:

“Who gives a shit :)”, “…Hacking the site is not a big deal dummy. We are not in the website biz…” och “I could give a flying rats ass about UFC. Com :)” , skriver Dana White på twitter.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
31 Kommentarer

Svara