UFC Hamburg: Två Pick’Em-spelare kammar hem varsin vinst

Den tredje omgången av nya Pick’Em-utmaningen med Ohmbet är nu avgjord och likt förra helgen lyckades två spelare kamma hem varsin vinst.

I går avgjordes UFC Fight Night 93: Arlovski vs. Barnett i Hamburg, Tyskland. En gala där vi bland annat fick se Alexander Gustafsson göra comeback och återvända till vinstkolumnen, Ilir Latifi bli knockad efter en bra match och Jack Hermansson vinna dominant i sin UFC-debut.

Galan bjöd totalt på elva matcher, men då en av dem slutade oavgjort så räknades tio med i denna Pick’Em-omgång. De två spelarna 2140259021Hulphers och magper83 var på hugget denna gång och lyckades båda pricka in nio rätt.

2140259021Hulphers satsade tio kronor och fick in alla rätt utom Jessin Ayari, som besegrade Jim Walhead via ett sylvasst delat domslut. magper83 tog 20 kronor av bonuspengar från Ohmbet som insats, och föll på målsnöret när Ryan Bader tajmade Latifi med ett hårt knä.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Många trodde på underdogen Latifi, som också gjorde bra av sig inledningsvis innan han dessvärre blev knockad. Foto: Dean Mouhtaropoulos/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Bägge får nu dela på 30 procent av vinstpotten på 5000 kronor, och kammar alltså hem 750 kronor vardera.

Nästa helg är det dags igen i och med UFC 203, som bjuder på en titelmatch i tungvikt mellan nykörnte mästaren Stipe Miocic och topprankade veteranen Alistair Overeem, WWE-stjärnan CM Punks UFC-debut och mycket mer.

Vill du veta mer om hur Pick’Em-utmaningen går till och vad du behöver göra för att gå med? Klicka då här.

OHMNYTT

Grattis 2140259021Hulphers och magper83!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtNyheterOHMBETPick'EmRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • sepenoob
  5 September 2016 at 01:22

  Sorry till alla mina fans. Jag presterade för dåligt den här gången. Nästa helg går jag all in för knocka pickems head clean off och ta hem hela potten.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...