UFC kompenserar fighters på UFC 151 efter galan blev inställd

Enligt en tidigare rapport så skulle Jon Jones betala alla fighters löner efter att UFC 151 hade blivit inställd. Men när fighters började snacka skit om honom så valde han att inte göra detta. Men i slutändan så visade det sig att han inte skulle behövt det ändå, då UFC själva kompenserar de som blir värst drabbade.

“What happened is some of the guys are getting booked right away, they’ll fight here soon, the guys who are fighting later we’re compensating them,” sa UFCs VD Dana White på UFC Tonight.

Matcherna som en gång i tiden skulle skett på UFC 151 har blivit utspridda till ett antal olika galor. Vissa landade direkt på UFC 152 som sker den 22 september, medan andra blev inbokade i matcher senare i höst. Detta i sin tur ledde till att vissa kommer att behöva börja om sina träningsläger, och en lön skulle ha uteblivit om nu inte UFC tog och öppnade upp plånboken lite.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • Nico Bellic
  5 September 2012 at 08:01

  Dom ska kompensera… de har inte gjort det än? Så uppfatta jag grammatiken iaf :P

  • Martin Johansson
   5 September 2012 at 08:05

   Gott, dags för mig att börja korrekturläsa lite känner jag. ;)
   Hittar du några fel i framtiden skulle jag uppskatta om du skickar mig ett mail på [email protected] så tar jag och rättar det, tack!

 • p1tbull
  5 September 2012 at 09:29

  Hoppas alla förutom JON JONES får betalt!

  • LassanaDiarra
   5 September 2012 at 11:56

   Åh, han fick sin match bokad så långt bort hoppas han inte får betalt. Läste du överhuvudtaget?

  • Joel Altenhammar Roos
   6 September 2012 at 01:55

   Ja för det lär ju svida för en kille som är sponsrad av Nike…

 • Wally Johnson
  6 September 2012 at 02:59

  Nästa steg för UFC är inkomstgaranti för sina fighters tycker jag, så slipper man sån här onödigt BS drama…

 • Emil Skagerlid
  6 September 2012 at 04:35

  Skönt att se att Dana som chef tar sitt ansvar och inte skyller allt på en av sina anställda. En kapten lämnar aldrig sitt skepp.
  Hur mycket Dana än har gjort för sporten MMA så kan man inte komma ifrån att han också är en av dem som tjänat mest pengar på MMA. Det blev väl ihåligt när han skällde på Jones för att han tjänar miljoner utan att visa solidaritet med andra figheters. Han själv har ju tjänat hundratals miljoner tack vara sina fighters. Så är det några som borde visa uppskattning och solidaritet i sammanhanget så är det väl dem som blivit miljardärer på kuppen.

 • Svara