UFC-mästarens underliga hyllning till Nate Diaz: “Han är en psykopat”

✔ "Det är vad jag älskar med honom..."

Det råder inget tvivel om att den okonventionella UFC-stjärnan Nate Diaz är en publikfavorit, men UFC:s tungviktsmästare Francis Ngannou är också ett stort fan.

Ngannou har länge varit en av de mest fruktade knockoutartisterna i UFC och vann tungviktstiteln i början av året via förödande avslut. Sedan hans engelska blivit bättre har hans åsikter blivit allt mer offentliggjorda och hans personlighet har kommit fram betydligt mer.

Han har en fightingstil som inte alls påminner om Diaz men i en ny intervju var Ngannou tydlig med hur mycket han gillar den okonventionella publikfavoriten.

– Nate Diaz? Alltså jag vet inte hur man ska beskriva Nate Diaz, sade Ngannou. Jag tycker  han är en psykopat, han är bara galen. Han skiter i allt. Det är vad jag älskar med honom, du vet, han är bara här för att slåss, ha kul, bryr sig inte om han vinner eller förlorar. Han vill bara ha kul. njuta, och ingen kommer säga till honom hur han ska göra. Han gör precis vad han vill göra, det är det. Han bryr sig inte alls.HETAST JUST NU


Två fighters med olika vägar som väntar

Härnäst inväntar Ngannou sitt första titelförsvar och det sker mot ingen mindre än hans forne lagkamrat Ciryl Gane på UFC 270 nästa lördag. Många ser Gane som Ngannous största hot i tungviktsdivisionen för tillfället och det är en av de mest framemotsedda tungviktsmatcherna på länge.

Diaz framtid är å andra sidan betydligt mer oklar. Han har länkats till en potentiell match mot Dustin Poirier med de planerna har inte materialiserats ännu. Han har historiskt sett haft en omtvistad relation med UFC samt dess vd Dana White och det är osäkert när vi kommer få se Diaz i buren återigen.

Vad tycker du om Nate Diaz – håller du med Francis Ngannou?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...