Foto: Dan Wainer/Ag Fight-MMAnytt

Henry Cejudo knockar TJ Dillashaw på nolltid!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ HAN GÖR DET! ✅ Cejudo avslutar Dillashaw - försvarar bältet!

Under natten gick UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw av stapeln i Brooklyn, New York och alldeles nyss avgjordes galans huvudmatch, där vi fick se en spännande superfight mellan flugviktsmästaren Henry Cejudo och bantamviktsmästaren TJ Dillashaw.

Matchen hann knappt börja innan den var över. Cejudo var snabbt inne med flera stenhårda slag och sänkte Dillashaw flera gånger. Dillashaw vägrade ge sig och försökte börja brottas – men han träffades bara av fler och fler slag och det dröjde inte länge innan domaren räddade honom.

Dillashaw var märkbart besviken över domarstoppet, men han lär möjligen ändra sig när han ser reprisen…

I sin segerintervju begärde Cejudo en returmatch mot Dillashaw – i bantamvikt. Nu vill han alltså hå upp en viktklass för en ny superfight där han själv får möjligheten att vinna ett andra UFC-bälte.

Cejudo slog också ett slag för att få UFC att behålla flugviktsdivisionen, efter ryktena om att UFC överväger att göra sig av med viktklassen.

Officiellt resultat: (C) Henry Cejudo besegrade (C-BW) TJ Dillashaw via TKO (slag) i rond 1 (0:32)

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara