Paige VanZant drar ut Rachael Ostovich efter tuff match

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Ostovich inleder starkt, men tvingas klappa i rond 2

Alldeles nyss avgjordes den uppmÀrksammade flugviktsmatchen mellan Paige VanZant och Rachael Ostovich, som var den andra matchen pÄ huvudkortet under den pÄgÄende galan UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw i Brooklyn, New York.

Ostovich inledde riktigt starkt med flera nedtagningar och god kontroll pĂ„ marken. Men i den andra ronden ledde ett litet misstag till att VanZant fick tag om hennes rygg och kort senare fick “12 Gauge” in ett armlĂ„s som tvingade Ostovich att klappa.

Ostovich tog matchen mot VanZant trots att hon nyligen rÄkade riktigt illa ut i hemmet, dÄ hennes exmake misstÀnks ha misshandlat henne grovt. Senare i natt gör den kontroversielle NFL-stjÀrnan Greg Hardy sin UFC-debut i galans delade huvudmatch och att sÀtta de tvÄ pÄ samma matchkort har varit ett kritiserat beslut, dÄ Hardy tidigare har hamnat i trubbel pÄ grund av en misstÀnkt kvinnomisshandel.

Officiellt resultat: Paige VanZant besegrade Rachael Ostovich via submission (armlÄs) i rond 2 (1:50)

Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Ashah Tafari Àr en tidigare landslagsman och nordisk mÀstare i karate som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mars 2015. PÄ ett eller annat sÀtt har han sysslat med kampsport nÀstan hela sitt liv och idag Àr han en riktig MMA-nörd pÄ heltid likvÀl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mÀstare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...