Paige VanZant drar ut Rachael Ostovich efter tuff match

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Ostovich inleder starkt, men tvingas klappa i rond 2

Alldeles nyss avgjordes den uppmärksammade flugviktsmatchen mellan Paige VanZant och Rachael Ostovich, som var den andra matchen på huvudkortet under den pågående galan UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw i Brooklyn, New York.

Ostovich inledde riktigt starkt med flera nedtagningar och god kontroll på marken. Men i den andra ronden ledde ett litet misstag till att VanZant fick tag om hennes rygg och kort senare fick “12 Gauge” in ett armlås som tvingade Ostovich att klappa.

Ostovich tog matchen mot VanZant trots att hon nyligen råkade riktigt illa ut i hemmet, då hennes exmake misstänks ha misshandlat henne grovt. Senare i natt gör den kontroversielle NFL-stjärnan Greg Hardy sin UFC-debut i galans delade huvudmatch och att sätta de två på samma matchkort har varit ett kritiserat beslut, då Hardy tidigare har hamnat i trubbel på grund av en misstänkt kvinnomisshandel.

Officiellt resultat: Paige VanZant besegrade Rachael Ostovich via submission (armlås) i rond 2 (1:50)

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...