KLART: Darren Till går huvudmatch på UFC London

✅ "The Gorilla" tillbaka efter titelfighten ✅ Dana White bekräftar: Blir huvudeventet i London

Darren Till är tillbaka för en ny huvudmatch i England.

Den 26-årige talangen var obesegrad med 17 segrar och hade precis besegrat topprankade Stephen Thompson på hemmaplan i Liverpool, när han i höstas fick chansen att utmana om welterviktsbältet. Titelfighten mot Tyron Woodley gick dock inte som planerat för Till (17-1-1 MMA, 5-1-1 UFC), som golvades av mästarens högerslägga innan han tvingades klappa ut till en d’arce choke på marken.

Nu återvänder engelsmannen till buren för att ta sig an amerikanen Jorge Masvidal i huvudmatchen på UFC Fight Night on ESPN+ 5, som äger rum i O2-arenan i London den 16 mars. UFC:s vd Dana White avslöjade nyheten för ESPN.

Masvidal (32-13 MMA, 9-6 UFC) var för ett tag sedan nära att nå en titelchans, när han klev in i matchen mot Demian Maia med tre raka segrar i buren. “Gamebred” förlorade dock via delat domslut och åkte även i sin nästkommande match på en poängförlust mot “Wonderboy”. Nu hoppas Masvidal på att jobba sig tillbaka mot toppen med en seger mot Till, som han nyligen gick ut och utmanade.

Jorge “Gamebred” Masvidal. Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

UFC London: Uppdaterat matchkort

UFC Fight Night: Till vs. Masvidal, även kallad UFC London, börjar nu ta form. Under kvällen blev det även känt att den topp 10-rankade engelsmannen Leon Edwards tar sig an den nummer 12-rankade islänningen Gunnar Nelson i galans delade huvudmatch, som även den går i weltervikt.

Kolla in det rådande matchkortet nedan!

  • Weltervikt: #3 Darren Till vs. #9 Jorge Masvidal
  • Weltervikt: #10 Leon Edwards vs. #12 Gunnar Nelson
  • Lätt tungvikt: #5 Volkan Oezdemir vs. #8 Dominick Reyes
  • Weltervikt: Danny Roberts vs. Claudio Silva
  • Kvinnlig flugvikt: Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
  • Mellanvikt: Jack Marshman vs. John Phillips
  • Lätt tungvikt: Gökhan Saki vs. Saparbek Safarov
  • Mellanvikt: Tom Breese vs. Cezar Ferreira

Vem har du som vinnare – Darren Till eller Jorge Masvidal?

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 5

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...