UFC on FOX 14: Kenny Robertson knockar Sultan Aliev

Efter att ha använt sin brottning framgångsrikt valde Kenny Robertson att nyttja nävarna istället. Det skulle visa sig vara nyckeln till framgång. I mitten på första ronden knockade amerikanen sin motståndare Sultan Aliev.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Innan nattens match mot Sultan Aliev hade Kenny Robertson tre segrar på meritlistan via knockout. Amerikanen lämnar Sverige med ytterligare en då han landade med en perfekt tajmad vänsterkrok som fick ryssen att falla till mattan och kort därefter var matchen över.

I liverapportering av matchen kan man läsa följande.

Rond 1
Robertson inleder mycket argressivt och jagar sin motståndare över buren. Slagen måttas men det är den kraftfulla nedtagningen som sitter. Aliev gör som väntat motstånd men när han kommer upp är det dags att åka ner i mattan igen. Men skam den som ger sig, så Aliev kommer upp. Stående växlar de om positionen som den som driver framåt. Tempot har minskat avsevärt. Som en blixt är det över. Aliev försöker med en snurrspark och Robertson svarar med en vänsterkrok som sitter så fint att ryssen faller till mattan. Robertson följer upp och domare Bobby Rehman går in och bryter.

Med vinsten förbättrar Robertson (15-3) sin segersvit till tre raka matcher. Aliev (13-2) pågående segersvit på tre matcher fick ett definitivt slut i Tele2 Arena i Stockholm.

Läs mer om UFC on FOX 14: Gustafsson vs JohnsonMMAnytt!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC
5 Kommentarer
 • Henrik Söderström
  25 January 2015 at 01:42

  “Efter att ha använt sin brottning framgångsrikt valde Kenny Robertson att nyttja nävarna istället.”

  Det tycker jag är ganska missvisande, ryssen förvarade ganska effektivt och jag tyckte att han snarare fastnade i ett stående läge med en striker som såg mer bekväm ut än han själv men han lyckades träffa lite lyckosamt (så klart inte bara tur).

  Någon som håller med?

  • christian.holthe
   26 January 2015 at 06:12

   Alltså vet inte om det var så lyckosamt… ser ingen svaghets sida hos robertson… hans markgame e något bättre än det stående men hans stående håller en stabil klass den med.

   • Henrik Söderström
    27 January 2015 at 01:39

    Jag tror att jag förstår hur du menar. Jag säger absolut inte att Robertson vann oförtjänt eller att hans stånde game är kasst, men jag tyckte att citatet ovan fick det att låta som att ryssen var chanslös och så uppfattade jag absolut inte fighten.

    All cred till Robertson dock, det var en schysst kontring han fick in

    • christian.holthe
     27 January 2015 at 09:11

     Ryssen var inte absolut inte chanslös och är nog den bättre fightern stående men Robertson höll sig till dom delarna som han blivit bra på, nämligen counters samt att timingen har blivit mycket bättre än tidigare.

 • christian.holthe
  26 January 2015 at 06:10

  Alltså Robertson imponerar gång på gång ändå är han alltid underdog. Undrar om UFC kommer fortsätta ge han lätt matchning? Med lätt matchning menar jag inte i våra lr UFC’s ögon men för han själv.

 • Svara