UFC på bio


Förhoppningsvis var inte salongerna såhär tomma under UFC 111

I och med UFC 111 lanserades samarbetet mellan Zuffa och NCM Fathom i USA skriver MMAPayout.com
Ett bolag som gjorde det möjligt för inte mindre än 309 biografer runtom i staterna att visa galan. Undra hur det skulle vara här i Sverige att gå på bio och kolla UFC? Skulle man göra det om det fanns möjlighet?

UFC 111 kunde ses på en hel massa dukar (lite olika uppgifter men det senaste jag läste var över 7500). Bara den grejen att UFCs affischer kunde ses på biograferna innan galan fick en del att reagera och sägs skapat nya fans. Som PR såg man också till att en del fighters från UFC och WEC också fanns på plats på en del biografer för autografskrivning osv.

Tydligen var det ingen enorm rusning till alla biosalongerna. Många hade ca 20 personer bara i publiken, men då det här är något nytt i den här skalan lär det säkert bli en ökning.

UFC hade redan premiär på bio kring galorna och på några få ställen för längesen, men i och med UFC 111 togs steget fullt ut. Givetvis i surroundljud och med prima bildkvalité.

Nu kanske Sverige är lite för litet för det här i någon stor skala, men med tanke hur kampsportstokigt land det här ändå är så kanske det vore något att exempelvis visa UFC på biografer landet över och varför inte även Superior Challenge?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Superior ChallengeUFC
17 Kommentarer

Svara