UFC river ytterligare 2 kontrakt

contract
Ritch ratch filibom bom bom.

UFC fortsätter sitt löfte om att rensa ur bland sina fighters. Nu har två personer till blivit av med sina kontrakt och denna gång har vi en welterviktare och en lättviktare. Tidigare var UFC snälla nog och tillåta tre förluster på raken innan man åker ut på rumpan men såhär i finanskrisen så räcker det med två förluster.

Matt Arroyo var den första ut genom dörren. Arroyo känner ni möjligen igen från den sjätte säsongen av The Ultimate Fighter. Han var en lovande talang med ett svart bälte i Jiu-Jitsu bakom sig som jag trodde skulle gå långt. Efter serien var över så gick han sin första officiella UFC-match mot John Kolosci som han då vann på ett fint armlås under första ronden. Det hela verkade ännu mer lovande efter detta.

Han gick sedan en returmatch mot Matt Brown som han mötte första gången på Renegade Fighting Championships i november 2006. Arroyo förlorade då på en teknisk knockout med Brown som vinnare. På TUF7-finalen sommaren 2008 gick han dock samma öde tillmötes. Detta var då den första fölusten i UFC. Den andra åkte han på vid UFC 94 för två veckor sedan då mot Dan Cramer. Detta var Cramers professionella MMA-debut vilket gör att det svider lite extra mycket. UFC fick nog och lät Arroyo gå med ett UFC-rekord på 1-2.

Nate Mohr är troligen lite mindre känd än Matt Arroyo, men mest för att han aldrig var med i någon TUF-säsong. Detta innebar att han fick kämpa sig upp som alla andra och hann i slutändan med fyra matcher, två på Ultimate Fight Night och två på riktiga UFC-galor.

Mohr hann med de tre första matcherna innan han åkte på en rejäl förlust mot Manny Gamburyan som satte ett Akilles-lås. Han var efter den matchen utanför tävlan överhuvudtaget under ett år på grund av en knäoperation. Han var tillbaka i oktagonen på UFC 93 där han åkte på en teknisk knockout-förlust mot tysken Dennis Siver.

Mohr samlade på sig ett UFC-rekord på 1-3 och har nu fått varit inne i Oktagonen för sista gången. UFC säger dock att han är välkommen tillbaka när han samlat på sig några vinster i andra, mindre organisationer.

Dessa två herrar följer med i den växande skara fighters som lämnat buren på senare tid, så som Rich Clementi, Luigi Fioravanti, Eddie Sanchez, Christian Wellisch, Reese Andy, and Derek Downey.

Kategorier
UFC
En kommentar

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...