UFC sålde endast 6 727 biljetter på UFC 143: Diaz vs Condit

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det ser inte ut som att Nick Diaz vs Carlos Condit var den här stora dragkraften som UFC hade hoppats på, åtminstone inte för live-publiken. Totalt sett så sålde UFC endast 6 727 biljetter enligt ett utskick ifrån NSAC under gårdagen.

Detta går att kompletteras med 2 288 biljetter som UFC gett bort, medan 752 biljetter fortfarande var osålda när galan väl öppnade upp portarna. Totalt sett så innebar det här att 9 015 personer såg på galan, vilket är det lägsta publikantalet för en PPV-gala sedan UFC 80 under 2008. Men då berodde det på storleken av arenan, inte suget på biljetter.

Det kan förstås vara så att suget efter sporten i just Las Vegas har börjat dala, men sedan är biljetterna där bra mycket dyrare än till exempel UFC: Sweden. Men med ett sådant katastrofalt resultat av publiksiffror är det kanske dags för UFC att börja tänka om sin strategi i Las Vegas.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC
23 Kommentarer

Svara