Dana White publicerar sms som svar på nyhetsanka om Diaz vs McGregor 2

Ett litet sms kan ställa till mycket elände. Fråga bara Dana White. Han anser sig nämligen ha blivit felaktigt citerad av ESPN efter mötet han och Lorenzo Fertitta hade med Nate Diaz i Stockton häromdagen. Nu publicerar White hela sms-konversationen för att förklara att han inte ogillar Stockton.

Efter ett lyckat möte med Conor McGregor i Los Angeles i onsdags styrde Dana White och Lorenzo Fertitta två dagar senare kosan till Stockton för ett liknande möte med irländarens överman, Nate Diaz. Detta möte verkar dock inte ha varit lika framgångsrikt.

Det dröjde inte många sekunder innan mötet i Stockton snappades upp av amerikansk press som genast nappade på betet. ESPN:s reporter Brett Okamoto tog kontakt med White via sms och ställde ett par frågor om vad White tyckte om Stockton och hur mötet med Diaz hade gått.

UFC:s president svarade att han varit på värre ställen samt att det inte var en bra dag. Detta tolkade Okamoto som om White inte var speciellt förtjust i den kaliforniska staden. Helt fel slutledning, ansåg White som inte var sen att publicera hela sms-konversationen på Twitter i syfte att förklara vad han egentligen menade. Det var enligt White mötet med Diaz som gjorde dagen usel, inte Stockton som stad betraktad.

Så här såg konversationen mellan herrar Okamoto och White ut. Det sägs att liten tuva stjälper stora lass. Uppenbarligen kan lösryckta antaganden via sms också ha den förmågan. Eller vad säger ni läsare om detta?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDana WhiteNate DiazNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikelZuffa

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • atnek
    23 May 2016 at 10:22

    Snacka om att vara tvåa på bollen. Detta är inte längre en nyhet.

  • Svara