UFC skriver kontrakt om fyra tungviktsmatcher med Adam Milstead

Enligt källor som står organisationen nära har UFC skrivit ett kontrakt om fyra matcher med tungviktsfightern Adam Milstead. Den 28-årige Milstead bor och tränar i Pittsburgh, Pennsylvania, och kommer sannolikt att göra UFC-debut någon gång under våren.

UFC har fått ett nytt och minst sagt spännande tillskott i sin tungviktsdivision. Detta i form av en 28-årig talang från Pittsburgh, Pennsylvania, vid namn Adam Milstead. MMA Fighting rapporterar att UFC har skrivit ett kontrakt om fyra fighter med Milstead, enligt källor som står organisationen nära.

Tungviktsfightern kan ståta med ett riktigt snyggt fighter record på sju raka vinster. Samtliga dessa har skett på avslut, fem på KO och två på submission. De tre senaste knockarna har skett inom en sammanlagd tidsram i buren på fyra minuter.

Milstead har sysslat med idrott så länge han kan minnas och har en bakgrund inom amerikansk fotboll, brottning och baseball. Efter att ha spelat amerikansk fotboll på collegenivå kom han i kontakt med MMA.

Det finns i skrivande stund inget färdigt datum för Milsteads debut hos UFC men han tros kliva in i oktagonen någon gång under våren. Vi avvaktar detta med spänning. Eller vad säger ni läsare om denna nya rekrytering till UFC?

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...