UFC släpper lista på sina 25 bästa matcher – fansen rasar

✅ MMA-communityn rasar efter UFC:s urval av matcher ✅ Veteranen: "Ni missade årets match"

UFC har i samband med sitt 25-årsjubileum tagit fram en lista där fansen får chansen att rösta fram den bästa fighten i UFC hittills.

Organisationen har valt ut 25 matcher som fansen kan rösta fram i ett slutspelsformat. De fighters som vinner sin omgång går vidare till nästa, tills den bästa matchen någonsin i fansens mening har korats.

Dubbelt McGregor i topp

Bland de matcher som är möjliga att rösta på är Conor McGregors båda möten med Nate Diaz första- och andraseedade. Detta har fått MMA-communityn att reagera.

Flera fans visar sitt missnöje i kommentatorsfältet, och även UFC-fighters som Clay Guida och Chad Mendes uttrycker sin besvikelse över att deras hyllade matcher Guida vs Sanchez och Aldo vs Mendes II (som båda utsågs till “årets fight” på World MMA Awards) inte finns bland de matcher som är möjliga att rösta på.

“Ummmmm. I think you left out a pretty boring FIGHT OF THE YEAR between Diego Sanchez and myself,” skriver Guida i kommentatorsfältet.

Läs mer: Kampsportsgalan 2018 – Kolla in årets pristagare

“Weird … i don’t see Mendes Aldo 2 on there anywhere,” skriver Mendes.

Sverige representeras också i listan i form av “The Maulers” titelmatch mot Jon Jones på UFC 165 för snart fem år sedan, som är sjundeseedad. Robbie Lawlers andra möte med Rory MacDonald, som ofta brukar hyllas som en av UFC:s absolut bästa matcher genom tiderna, återfinns som fjärde seed.

 

Vad säger ni läsare om UFC:s urval av matcher? Vilken saknas?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...