UFC-stjärnan slog ner biltjuv – visar upp brottslingens skador

✔ "Han är OK" ✔ Utmanar om tungviktstiteln

UFC-tungviktaren Derrick Lewis är troligtvis bland de sista man bör försöka stjäla ifrån.

Tidigare i veckan tog Lewis lagen i egna händer när han slog ner en man som försökte stjäla hans bil. Därefter höll Lewis kvar mannen till polisen anlände och sedan arresterade förövaren.

När Lewis tog till sociala medier för att berätta om händelsen gjorde han det på sitt traditionella, humoristiska sätt.

Nu ett par dagar senare har han nu följt upp med ytterligare information om biltjuven. Först la Lewis upp en bild på mannens ansikte med synliga skador från var han blev slagen med UFC-tungviktarens klassiska citat “han är OK”. Sedan följde Lewis upp med att hänga ut mannens Instagramuppgifter.

Det är uppenbart att Lewis alltid har humorn nära till hands, oavsett situationen.HETAST JUST NU


Möter Francis Ngannou om titeln

För tillfället sitter Lewis på en fyra matcher lång vinstsvit som inkluderar en poängseger över svenske Ilir Latifi samt en brutal knockoutvinst över Curtis Blaydes. Även om det inte är bokat så har UFC:s vd Dana White konstaterat att Lewis kommer vara den första att utmana den nykrönta tungviktsmästaren Francis Ngannou.

Lewis och Ngannou möttes en gång innan på UFC 226 i vad många ser som en av de sämsta matcherna i UFC:s historia. Trots att båda två är kända för deras brutala knockouter så var den en minst sagt händelselös match där båda fighters varnades för passivitet. Efter tre sömniga ronder utnämndes Lewis till segrare via domslut. Sedan dess har Ngannou gått vidare till att vinna tungviktstiteln via en brutal knockout över Stipe Miocic.

Det är ännu inte klart när Ngannou vs Lewis 2 blir av men returmatchen kommer med allra största sannolikhet vara mer underhållande än det första mötet.

Kan Derrick Lewis vinna UFC:s tungviktstitel?

 

Kategorier
Derrick LewisSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara