UFC tar in ersättare mot Petr Yan i Moskva

✅ Inga etablerade UFC-fighters ställde upp ✅ Sydkoreansk nykomling ställer upp på kort varsel

Efter över en veckas letande har UFC ännu inte lyckats hitta en nuvarande UFC-fighter villig att ställa upp som ersättare för skadade Douglas Andrade mot det ryska stjärnskottet Petr “No Mercy” Yan (9-1) på UFC Fight Night 136 i Moskva den 15:e september.

RELATERAT: Stjärnskottet Petr Yan utan motstånd på UFC: Moskva

Med mindre än en månad kvar väljer nu UFC att leta utanför organisationen, och har hittat den 25-årige sydkoreanen Jin Soo Son (9-2) som valt att ta matchen.

En av Rysslands hetaste talanger

Yan byggde upp sitt namn i ryska organisationer och slog bland andra Magomed Magomedov för att bli bantamviktsmästare i ACB. I sin UFC-debut i Singapore ställdes han mt den rutinerade japanen Teruto Ishihara och vann på knockout i den första ronden. Enligt Yan är Andrade den andra motståndaren som dragit sig ur match mot ryssen på grund av skada.

Nykomlingen Son har främst tävlat i den inhemska organisationen Deep där han gått alla utom en av sina matcher. Han sitter för tillfället på en fyra matcher lång vinstsvit och har avslutat sex utav sina nio segrar.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara